Thursday, September 04, 2008

Temuramah UTUSANGOMBAK, 28 Ogos - Seorang sukarelawan sepenuh masa GPTD, Sdr Muhammad Suhail Ahmad telah dikunjungi wartawan UTUSAN, Pn Zuarida Mohyin untuk temuramah eksklusif berkenaan dirinya dan projek China.

Temuramah yang berlangsung hampir dua jam itu telah meninjau serba sedikit latarbelakang Sdr Suhail dan pengalaman-pengalamannya dalam bidang kesukarelawanan.

Sesi temuramah itu turut dihadiri sukarelawan lain, Sdri Puteri Nur Azwa Megat Mohd Yusof dan Ketua Penyelaras GPTD, Sdr Najmuddin Mohd Nawi yang bersama-sama melibatkan diri dalam perbincangan ringkas bersama Pn Zuarida.

Perbincangan ringkas yang diadakan sambil temuramah berlangsung menghasilkan beberapa kerjasama positif GPTD dengan akhbar UTUSAN. Antaranya ialah peluang rangkuman program dan penulisan artikel untuk dimuatkan dalam akhbar secara berkala.

Justeru, GPTD mengalu-alukan ahli-ahli GPTD untuk menghantar laporan ringkas atau artikel anda ke gptdhq@gmail.com untuk tujuan tersebut.

Untuk mengetahui berita selanjutnya berkenaan temuramah tersebut, sila dapatkan senaskah akhbar UTUSAN yang akan diterbitkan nanti dalam tempoh terdekat.