Thursday, November 12, 2009

Selamat Ulangtahun Kelahiran


Kami warga GPTD Pusat ingin mengucapkan Selamat Ulangtahun Kelahiran ke-27 kepada Sdr Izwan Suhadak Ishak, Penasihat GPTD UNISEL yang menyambut hari lahirnya hari ini.

Didoakan semoga pertambahan umur ini membawa berkat dalam perjuangan yang setia demi menyebarkan rahmat Ilahi ke serata alam dan generasi pelapis yang bawah didikannya di UNISEL menjadi kebanggaan Nabi bersama-sama dengan keluarga yang bahagia hingga ke syurga.


Juga kepada Sdr Ahmad Fahmi Mohd Samsudin yang menyambut ulangtahun kelahiran ke-22, GPTD Pusat mendoakan agar nikmat usia ini dapat dicurahkan sebanyak-banyaknya untuk umat seperti para sahabat yang dididik Nabi agar kita sama-sama dapat menyebarkan rahmat kepada alam dan didoakan agar kejayaan adalah milik anda setelah mengharungi ujian akhir semester nanti.

[GPTD kini akan memantau perkembangan diri ahli termasuk ulangtahun kelahiran melalui aplikasi Facebook. Bagi sesiapa yang masih belum menjadi rakan Facebook GPTD, diharapkan dapat berbuat demikian agar kami dapat sentiasa bersama anda]