Wednesday, August 16, 2017

LAWATAN PENSYARAH PENYELIA PELAJAR LI DARI UNIMAS


Pelajar LI di GPTD bersama penyelia dan pensyarah mereka


Tanggal 15 Ogos 2017 yang lalu, Puan Wan Robiah Meor Osman; pensyarah para pelajar Latihan Industri (LI) dari Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS) telah hadir melawat GPTD. 

Tujuan lawatan adalah untuk memantau dan menyelia serta membincangkan kebolehan pelajar dalam mengaplikasi ilmu dan kemahiran yang dipelajari di GPTD.


Sesi perbincangan bersama pelajar LI, penyelia di GPTD serta pensyarah mereka dari UNIMAS Banyak perkara dibincangkan sepanjang kehadiran beliau di sini selama lebih kurang 2 jam. 

Anda berminat untuk menjalankan Latihan Industri di GPTD? Emelkan butiran peribadi anda dan tempoh Latihan Industri ke gptdhq@gmail.com.

2 comments:

المثالية للتنظيف said...شركة تنظيف منازل بالاحساء

معنا مع شركة تنظيف منازل بالاحساء لدينا خدمات تنظيف متكاملة بالاحساء والمنطقة الشرقية نظافة شاملة مع التعقيم والتلميع ارضيات وجدران ووجهات اسعار مناسبة وجودة 100% تتوافر فقط مع افضل شركة تنظيف بالاحساء

تواصلوا معنا لمعرفة العروض والاسعار والخدمات المقدمة والخصومات المتوفرة مع شركة المثالية للتنظيف بالاحساء او زورا موقعنا للحصول علي كافة المعلومات

http://elmthaly-group.com/%D8%B4%D8%B1%D9%83%D8%A9-%D8%AA%D9%86%D8%B8%D9%8A%D9%81-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B2%D9%84-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A1/


Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)