Friday, June 10, 2016

Pengumuman Pembubaran GPTD UNISEL

PENGUMUMAN

Adalah diumumkan bahawa arahan pembubaran GPTD UNISEL telah dikeluarkan menurut keputusan Mesyuarat AJK Pusat GPTD pada 9 Mei 2016. Pembubaran ini akan digantikan dengan DG kawasan berkenaan bagi ahli-ahli dari UNISEL. Sekiranya ahli-ahli berkenaan masih berminat untuk menganggotai GPTD, mereka hendaklah memperbaharui keahlian dengan menghubungi GPTD dengan segera.

GPTD juga tidak bertanggungjawab ke atas sebarang urusan yang didakwa menggunakan nama Grup Pengkaji Tamadun Dunia, Grup Penjejak Tamadun Dunia atau Kelab Generasi Pemuda Tamadun Dunia dan akronimnya GPTD termasuk logo GPTD di UNISEL. 

Sebarang aktiviti yang menggunakan nama-nama di atas hendaklah disahkan dengan GPTD dan tiada urusan sumbangan kewangan dianjurkan menggunakan akaun peribadi. Sila laporkan kepada kami sekiranya terdapat sebarang masalah yang berkenaan di pautan ini : http://bit.ly/aduangptd

ADALAH DIINGATKAN bahawa GPTD tidak mempunyai mana-mana cawangan di Malaysia dan luar negara melainkan ahli-ahli berdaftar yang bernaung terus di bawah GPTD Pusat yang bergerak mengikut Diskusi Grup (DG) yang sah. Semakan senarai DG boleh dibuat di http://bit.ly/senaraidg .

JAWATANKUASA PUSAT GPTD
10 Jun 2016
Hotline 01.789.666.4

0 comments: