Friday, December 03, 2004

Pengumuman daripada PENYELARAS

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

A'kum semua ahli GPTD

1. Lawatan saya ke Brunei adalah untuk networking saya dan kita di sana. Saya dibawa melawat ke Kampung Air Brunei, Masjid Sultan Omar Ali Shaifuddin, Jerudong Park(macam Genting Higland) dan dll. Brunei sebuah negara Islamik yg mengharamkan arak dan disko dan akan haramkan rokok.2. Hopefully kita kerja lebih keras sebab kita akan mula expose GPTD ke dunia luar, so tunggu sedikit masa lagi dan be strong!

3. Hari ini kita dikunjungi oleh Imam Pulau Krismas dan beliau bertemu dengan Presiden ABIM(Penasihat GPTD). Beliau gembira dengan sumbangan Aktivis GPTD, saudara Ejal yg berada di Pulau Krismas sekarang ini. Ejal dijangka menamatkan khidmat beliau di sana setelah genap setahun dan bakal kita assignkan di tempat baru pula!Syabas Ejal!

4. Saudara Kamarul, ketua delegasi Ke Kokos akan kita berikan tugasan baru untuk merintis jalan ke Negara FIJI pula tahun depan!Projek Kokos mungkin akan kita serahkan kepada salah seoarang dari Ahli Layar Samudera pula.

5. Jgn lupa Bengkel Perancangan GPTD pada 11 Dis 2004 di Anjung Rahmat, 8am-4pm. Kita akan ada pembentangan Grup Kokos dan perbincangan aktiviti GPTD 2005!Jufitri Joha